Nicolien Sauerbreij hoofdgast op Sportgala Roosendaal

Roosendaal – Olympisch kampioen snowboarden, Nicolien Sauerbreij, zal op 18 maart de hoofgast zijn op het Sportgala Roosendaal. In februari 2010 beleefde zij het hoogtepunt uit haar imposante topsportcarrière met het winnen van Olympisch goud in Vancouver (Canada) op net onderdeel parallelreuzenslalom. In dat jaar won ze ook het Wereldbekerklassement.

Sauerbreij zal, samen met presentatrice Angelique Willems, de sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar 2015 bekendmaken. Daarnaast zal zij een bijdrage leveren aan het interactieve programma dat deze avond in de foyer van Schouwburg de Kring zal plaatsvinden.

Niek van der Velden sporttalent 2015

Op voordracht van de nominatiecommissie heeft het bestuur van het Sportgala Niek van der Velden uit Nispen aangewezen als sporttalent van het jaar 2015.

De snowboarder bewees in 2015 hard op weg te zijn om zijn naam te vestigen in de internationale snowboardwereld. In april behaalde hij zijn 1e Nederlandse titel Slopestyle in Laax (Zwitserland) en in november veroverde hij de Europa Cup Slopestyle in Landgraaf (Limburg).

Meer info over het Sportgala op www.sportgalaroosendaal.nl

Foto: www.nicoliensauerbreij.nl